Adinuta

1

Bucataras
incepator

Warsaw Poland

Bucataras din 20.09.2009

RETETE54
PRIETENI168
Retete / Sosuri

Dip cu vanata si pasta tahini

In Clasice la 30 Noi 2009

 Vanata se inteapa frumos cu o furculita din loc in loc si se pune la copt in cuptorul incins. O intoarcem din cand in cand, sa nu se arda. Cand este gata, o scoatem pe o farfurie la racit. Dupa ce s-a racit aproape de tot, o taiam in doua si ii scoatem miezul.  Pe care il punem intr-un...

Pasta si sos tahini

In Clasice la 30 Noi 2009

Pasul 1: Semintele de susan se pun intr-o tigaie anti-adeverenta, la foc moderat si se prajesc foarte putin, cat sa devina aurii. Se amesteca mereu cu o paleta de lemn si nu le lasam prea mult pe foc deoarece daca incep sa devina maronii, gustul pastei va fi mai amar. Cand sunt "aurite"...

Sos de vinete, iaurt si usturoi

In Sosuri la 30 Oct 2009

Pasul 1: Vinetele se inteapa cu furculita si se coc 45 de minute in cuptorul incins, la temperatura de 190 grade. Din cand in cand se invart de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, se scot si se lasa cateva minute la racit. Apoi se taie in 2 si li se scoate miezul. Pasul 2: Intr-o tigaie se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]