Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 13.03.2016
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...
publicat la 13.03.2017
publicat la 28.11.2016
“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”
Voturi:27
Voturi:21
Voturi:14
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 23:30
ieri la 21:44
de Bucataras 8
ieri la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
pe 01.11 la 10:09
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Rocsi
Caty
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ceai de patrunjel
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...