Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 13.03.2016
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...
publicat la 13.03.2017
publicat la 28.11.2016
A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
Voturi:32
Voturi:35
In cont 23
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:37
la 06:26
ieri la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Bucataras
Rocsi 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinnaa 1
goldielocks 1
georgiana24 1
cornelia16_2002 1
dragos_corneliu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ceai de patrunjel
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...