Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Pitesti
Bucataras din 13.01.2010
Curatam pestele, il feliem, il saram si-l dam bine prin malai pe toate partile. Daca nu va place asa crocant puteti folosi faina. Il prajim in baie de ulei. Servim cu mamaliguta si neaparat mujdei de usturoi!
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:26
Voturi:5
Voturi:9
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 14:34
ieri la 11:12
pe 01.12 la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crap prajit
Curatam pestele, il feliem, il saram si-l dam bine prin malai pe toate partile. Daca nu va place asa crocant puteti folosi faina. Il prajim in baie de ulei. Servim cu mamaliguta si neaparat mujdei de usturoi!