publicat la 07.04.2016
publicat la 25.03.2016
publicat la 22.03.2016
Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?
Bucataras.ro
[email protected]
Lapte de migdale
Migdalele se pun intr-un litru de apa si se lasa la hidratat peste noapte. A doua zi se pun in blender migdalele hidratate si cele 600 ml de apa. Se mixeaza aprox.1 minut. Laptele se trece intr-o sita deasa sau printr-un tifon pentru a obtine un lapte fin. Se adauga mierea si se amesteca...
Ghimbirata
Ghimbirul si 200 ml de apa se blendeaza bine dupa care sucul obtinut se trece prin sita pentru a scapa de partea atoasa a ghimbirului. In sucul obtinut se adauga lamaia si mierea si amestecam bine pana se dizolva mierea. Adaugam si restul de apa si ghimbirata e gata. Foarte gustoasa!