Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Taietor de pizza
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 11:29
de Bucataras 8
la 09:04
pe 15.08 la 12:51
pe 15.08 la 10:21
pe 15.08 la 10:05
5 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty
diana91paris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
BucatarialuiDodo 1
Ruxi92 1
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...