Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
Ciocan pentru carne
Set de 2 decojitoare universale de legume
Placa de tocat fata-verso
Set de 3 boluri Ellenge
Veioza OSVINO, LED
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:59
la 09:49
la 09:30
ieri la 10:07
pe 27.11 la 10:46
de oanapl 7
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
de Constelatialeu 9
4 voturi
vasimur
danytimo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...