
publicat la 15.12.2021
publicat la 07.12.2021
publicat la 06.12.2021
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Medalion de somon prajit
Somonul se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se sareaza si pipereaza apoi se prajeste in ulei uncins. Se serveste stropit cu zeama de lamaie, alaturi de garnitura preferata si o salata. Enjoy!
Chiftelute de pangasius
Am pus toate ingredientele intr-un bol (in afara de faina) si le-am mixat cu mixerul verticat. A rezultat o compozitie destul de moale in care am adaugat faina si am amestecat cu lingura sa se incorporeze toata faina. Am modelat chiftelutele si le-am prajit in ulei incins. Se scot...
Pasta de ton
Se bate untul spuma, cu mixerul, se adauga tonul scurs in prealabil de ulei, ceapa tocata marunt, sare si zeama de lamaie dupa gust. Foarte simplu, rapid si bun. (daca va place pestele)
Pastrav prajit
Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap. :) Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins. Se servesc cu cartofi prajiti,...