Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
Termometru cu ecran LCD
Tava pentru servire Jalz Jalz
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 250 forme pentru briose
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:30
ieri la 08:23
de oanapl 8
pe 14.09 la 17:37
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
oanapl
Bucataras
RODIMUR
Rocsi
Sabina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Beea 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...