Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Placa de tocat fata-verso
Suport pentru ustensile de bucatarie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 18:31
de Bucataras 8
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
pe 20.06 la 11:30
pe 19.06 la 08:04
4 comentarii
3 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
simona72 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ancutsa 6
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...