Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.06.2014
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...
mai multe
publicat la 16.06.2014
Taietor de pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 19:35
de Bucataras 8
ieri la 07:45
pe 30.09 la 07:16
pe 29.09 la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
Carmen 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laviniaticu 1
InLumeaMea 1
dany_dumy2006 1
MonicaGR 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...