Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:16
ieri la 10:38
de RODIMUR 8
pe 02.06 la 15:33
pe 02.06 la 12:01
pe 30.05 la 16:01
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Dya Daniela Andrei 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mocanuana 1
ioanadidi 1
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...