Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Veioza OSVINO, LED
Taburet pliabil telescopic
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 boluri Ellenge
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:03
ieri la 09:24
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de Adele 4
8 comentarii
de vasimur 4
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
vasimur
Adele
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.