Dulciuri cu Georgiana

4

Bucataras
grozav

CRAIOVA

Bucataras din 20.04.2015

RETETE297
PRIETENI217
Retete / Conserve

Compot de toamna

In Conserve la 7 Sep 2016

De data aceasta am folosit prune, piersici, pere si nectarine. Am uitat sa cumpar struguri care dau o aroma deosebita. Am curatat de coaja perele si piersicile. Am spalat bine fructele, apoi le-am taiat bucatele. In fiecare borcan am asezat straturi de fructe. Un strat de prune, unul de...

Fasole verde pentru iarna

In Conserve la 7 Sep 2016

 Eu am folosit atat fasole fideluta cat si din cea lata, dar le-am facut separat. Fasolea lata am taiat-o pe jumatate pe lungime. Spalam bine fasolea si curatim marginile. Taiem fasolea bucati cat de mici dorim. Intr-un vas mai mare punem 100-150 ml ulei, fasolea taiata bucatele, sare si...

Tocana pentru iarna

In Zacusca la 28 Aug 2016

Mai intai coacem ardeiul. Eu folosesc si gogosar si capia. Curatim ardeiul sa-l lasam la scurs. Dam pe razatoarea mare  telina, morcovul si dovlecelul. Ceapa si ardeiul copt le-am dat prin masina de tocat carne. Se pot toca la mana daca aveti rabdare. Intr-un vas incapator punem uleiul...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]