Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Set de 10 forme pentru briose
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:59
de Bucataras 8
la 08:30
la 08:26
la 08:22
ieri la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
elucubratiiculinare 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AndreeaLipo 1
khryss18 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...