Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Rola de folie pentru prajituri
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Coaster extensibil Cook Concept
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
pe 29.11 la 10:51
pe 28.11 la 11:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
mihaelar63
Adele
vasimur
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...