Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taietor de pizza
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:27
la 09:01
de Panacris 9
ieri la 12:48
ieri la 09:29
de RODIMUR 8
pe 17.02 la 13:30
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
UrsanMihaela
Criss 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Heracleea 1
ageamanu 1
Marianushka88 1
Oana_Georgiana 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...