LUK

1

Bucataras
incepator

Sibiu

Bucataras din 28.11.2010

RETETE222
PRIETENI126
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de pui cu smantana

In Ciorbe la 8 Mai 2011

 Curatam legumele de coaja ,le spalam si le taiem cubulete.Le punem in apa cu sare si cand fierb adaugam pulpele de pui.Lasam sa fiarba la foc mic 20 min apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete.Lasam sa mai fiarba 30-40min la foc mic(verificam daca a fiert carnea de pe pulpe) si oprim...

Ciorbita de legume-de post

In Ciorbe la 4 Mar 2011

   Varza se taie cubulete.O punem la fiert in apa.Intre timp pregatim restul legumelor.Cartofii curatati si spalati ii taiem cubulete.Morcovii si pastarnacul curatati de coaja ii taiem bucatele mici.Ceapa curatata o taiem marunt.Punem uleiul intr-o craticioara apoi adaugam ceapa si...

Supa de pui cu galuste

In Supe la 10 Feb 2011

   Se pune carnea spalata sa fiarba in apa, la foc mic. Legumele se curata si se spala si se adauga in apa cand aceasta fierbe. Lasam supa sa fiarba la foc mic, cam o ora si spumam la nevoie (incercam cu furculita daca sunt fierte legumele si carnea). Inainte cu 5-6 minute de a opri...

Ciorba de porc cu legume

In Ciorbe la 1 Feb 2011

Carnea se pune la fiert la foc mic, bucati intregi(eu am avut portionata pentru snitel). Dupa ce da cateva clocote va lasa spuma. Eu prefer sa o strecor. In zeama strecurata adaugam varza taiata mai mare. Lasam sa fiarba cu carnea la foc mic, adaugam si sare si vegeta. Intre timp pregatim...

Ciorba de vitel a bucatarului

In Ciorbe la 23 Ian 2011

 Carnea se spala se taie cubulete si se pune la fiert in putina apa.Dupa ce a clocotit de cateva ori se arunca apa.Punem carnea la fiert in alta apa si lasam sa fiarba la foc mic o jumatate de ora.Intre timp pregatim legumele.  Morcovii.patrunjelul si telina ii taiem cubulete...

Ciorba de porc usoara

In Ciorbe la 11 Ian 2011

 Carnea se taie cubulete si se pune la fiert la foc mic in apa cu sare si vegeta,spumam daca este nevoie.Dupa ce a fiert 40 min adaugam bulionul si legumele congelate.Mai lasam sa fiarba cu legumele 20min si adaugam otetul de pe tarhon..lasam sa dea 2-3 clocote si gata!

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

In Ciorbe la 3 Ian 2011

Morcovii si patrunjelul se rad pe razatoarea mare si se calesc in cele 2 linguri de ulei putin,pana cand se coloreaza uleiul portocaliu.Adaugam apa ,sarea si vegeta si lasam sa fiarba.Intre timp pregatim perisoarele astfel:  Ceapa si usturoiul se rad pe razatoarea mica si se pun peste...

Ciorba de salata

In Ciorbe la 28 Dec 2010

Slanina se taie cubulete mici si se rumeneste intr-un vas in care am pus o lingurita de ulei.Salata se spala se taie fasii si se pune peste slanina cand aceasta e rumenita.Se amesteca de cateva ori pana cand se inmoaie salata apoi adaugam apa si sarea.Lasam sa fiarba 15minute si adaugam usturoiul...

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

In Ciorbe la 29 Noi 2010

Fasolea se spala si se pune intr-un castron cu apa cu 3 ore inainte de prepararea ciorbei(sau chiar cu o seara inainte) Se curata ceapa. Ciolanul se pune la fiert in apa rece,dupa o jumatate de ora adaugam fasolea boabe,vegeta,bulionul,ceapa ,sare dupa gust(eu nu pun sare decat la...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 01.09.2013

Fursecuri cu bezea

publicat la 31.03.2013

Tort cu jeleu de zmeura

publicat la 31.03.2013

Strudel cu mar

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Cere și ți se va lua!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]