Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.03.2012
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.
publicat la 06.11.2013
publicat la 09.10.2013
Voturi:52
Voturi:129
Voturi:46
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 09:44
de Bucataras 8
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
Rocsi
ilinca_rox 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea_nagy 1
RamonaRogoz 1
MyșaVlog's 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mușchi de porc în staniol
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.