Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Borgo D'ale
Bucataras din 18.11.2011
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...
mai multe
publicat la 22.11.2011
Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.
Placa de tocat fata-verso
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 borcane de depozitare
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:58
de Rocsi 9
ieri la 19:35
ieri la 07:45
pe 30.09 la 07:16
pe 29.09 la 10:26
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Carmen 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laviniaticu 1
InLumeaMea 1
dany_dumy2006 1
MonicaGR 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada festiva
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...