Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Lumanare parfumata
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cantar digital pentru bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Taietor de pizza
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:54
ieri la 08:48
ieri la 07:15
pe 08.12 la 10:44
pe 06.12 la 10:09
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...