Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Set de 10 forme pentru briose
Tava pentru servire Jalz Jalz
Veioza OSVINO, LED
Suport pentru ustensile de bucatarie
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:16
ieri la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...