publicat la 01.09.2014
publicat la 13.08.2014
publicat la 22.07.2014
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de vita cu fidea
Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare, piper si carnea de vita. Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari si frunzele de patrunjel. Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul...
Minestrone cu pui
Intr-o oala mare punem 2 linguri de ulei de masline, adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il rumenim 2-3 minute, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete in afara de fasole si spanac. Le lasam pana se inmoaie, la foc mediu spre mic, cam 15 minute. Condimentam cu sare, piper, busuioc,...
Ciorba de curcan
Intr-o oala punem 2 linguri ulei masline calim zarzavatul razuit cam un minut .Punem sare si piper .Apoi adaugam 4 litri de apa. Carnea o taiem cubulete si o adaugam in oala . Lasam sa fiarba cam 30 – 40 minute la foc mediu. Cand carnea si zarzavatul sunt...