BLAT:
-albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul (ca pt bezea)
-galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri impreuna cu faina (cernuta)
-pentru copt am folosit tava 32/44 si am copt la 150 gr pt 30-40 minute
CREMA:
-2 cani de lapte impreuna cu 1 cana...
-albusurile se bat spuma (ca pt bezea)
-zaharul si apa se pun la fiert la foc mic si at cand zaharul sa topit se toarna peste albusuri
-praful de copt se amesteca cu galbenusurile si cu cele 8 lg de ulei
-albusurile se incorporeaza cu galbenusurile si cu faina (cernuta)
-visinele...
-se amesteca untul (la temperatura camerei) cu galbenusurile apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta se topeste si se formeaza o crema foarte fina
-praful de copt l-am amestecat cu faina
-faina si laptele se adauga alternativ peste crema (unt,zahar si galbenus)
-optional se mai...
ALUAT
-separam albusurile de galbenusuri
-mixam albusurile cu sarea si zaharul (ca pentru bezele)
-galbenusurile se amesteca cu uleiul (maioneza) apoi adaugam treptat apa
-galbenusurile se toarna peste albusuri odata cu faina cernuta si se omogenizeaza
-amestecul astfel format se...
Prajitura Krantz
BLAT: -albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul (ca pt bezea) -galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri impreuna cu faina (cernuta) -pentru copt am folosit tava 32/44 si am copt la 150 gr pt 30-40 minute CREMA: -2 cani de lapte impreuna cu 1 cana...
Prajitura cu visine
-albusurile se bat spuma (ca pt bezea) -zaharul si apa se pun la fiert la foc mic si at cand zaharul sa topit se toarna peste albusuri -praful de copt se amesteca cu galbenusurile si cu cele 8 lg de ulei -albusurile se incorporeaza cu galbenusurile si cu faina (cernuta) -visinele...
Figaro...Figaro...Figaro :)
-se amesteca untul (la temperatura camerei) cu galbenusurile apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta se topeste si se formeaza o crema foarte fina -praful de copt l-am amestecat cu faina -faina si laptele se adauga alternativ peste crema (unt,zahar si galbenus) -optional se mai...
Prajitura cu crema de lamaie
ALUAT -separam albusurile de galbenusuri -mixam albusurile cu sarea si zaharul (ca pentru bezele) -galbenusurile se amesteca cu uleiul (maioneza) apoi adaugam treptat apa -galbenusurile se toarna peste albusuri odata cu faina cernuta si se omogenizeaza -amestecul astfel format se...