Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
LISABONA
Bucataras din 17.06.2012
Se condimenteaza crevetii cu sare si piper si se dau deoparte. Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul si foaia de dafin, apoi se adauga crevetii. Cand incep sa se inroseasca se adauga berea si se mai lasa pana scade si devine un sos cremos.
publicat la 16.04.2013
publicat la 26.03.2013
publicat la 20.03.2013
Voturi:24
Voturi:23
Voturi:36
In cont 12
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:27
la 09:01
de Panacris 9
ieri la 12:48
ieri la 09:29
de RODIMUR 8
pe 17.02 la 13:30
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
UrsanMihaela
Criss 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Heracleea 1
ageamanu 1
Marianushka88 1
Oana_Georgiana 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Creveti in bere neagra
Se condimenteaza crevetii cu sare si piper si se dau deoparte. Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul si foaia de dafin, apoi se adauga crevetii. Cand incep sa se inroseasca se adauga berea si se mai lasa pana scade si devine un sos cremos.