Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Taburet pliabil telescopic
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:18
ieri la 09:47
pe 22.07 la 09:45
pe 21.07 la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Caty
corina241 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...