Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Placa de tocat fata-verso
Perna ergonomica Karll
Set de 3 boluri Ellenge
Veioza OSVINO, LED
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
de Gherca Daniela 5
pe 27.06 la 20:14
pe 27.06 la 09:51
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
dumcora
Ramonaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgianab17 1
erikka1 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...