Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava pentru servire Jalz Jalz
Termometru cu ecran LCD
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 borcane de depozitare
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:46
de Constelatialeu 9
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
blondelona
Bucataras
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...