Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.04.2015
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.
publicat la 13.05.2015
publicat la 06.05.2015
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Andra_Constantinescu 6
la 15:13
de vasimur 4
la 10:38
de Bucataras 8
la 06:15
pe 18.10 la 13:57
de laura_n 7
pe 18.10 la 13:33
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tartar cu somon afumat
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.