Robe

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 19.07.2013

RETETE3
PRIETENI11
Retete

Galuste cu coaste afumate

In Mancaruri cu carne la 26 Iul 2013

Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja. Se taie scarita de coaste afumate si se pun intr-o tigaie la prajit impreuna cu muschiul afumat. Dupa ce au fiert cartofii se curata si se dau prin razatoare. Peste acestia se adauga un ou, faina si se amesteca bine. Din compozitia obtinuta se fac galuste...

Flori cu oua ochiuri

In Aperitive / Garnituri la 26 Iul 2013

Se taie doua rondele din ardei de un cm grosime, care se curatata de seminte. Se aseaza rondelele in tigaia cu ulei si se sparge cu grija cate un ou in fiecare dintre acestea. Se lasa pe foc pana cand ouale sunt facute :)

Cartofi Hasselback

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2013

Se spala foarte bine cartofii dupa care se taie felii, lasand baza netaiata. Se pune in fiecare crestatura untul aromatizat (unt moale amestecat cu usturoiul pisat si condimentat cu sare, piper si cimbru). Cartofii gata condimentati si umpluti cu untul aromat se lasa la cuptor circa 45 de minute.

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 26.07.2013

Galuste cu coaste afumate

publicat la 26.07.2013

Flori cu oua ochiuri

publicat la 25.07.2013

Cartofi Hasselback

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]