Bun venit!LOGIN • CONT NOU
2
Bucatarasjunior
Bucataras din 13.01.2010
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...
publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:12
Voturi:74
Voturi:17
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 09:30
de Bucataras 6
ieri la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
pe 27.01 la 08:25
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
de oanapl 7
7 comentarii
8 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
mimmi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Georgiana78 1
izulika 1
UrsanMihaela 1
oana_d 1
alina8 1
mihaelabod 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Foie gras
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...