Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.
In cont 73
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Lumanare parfumata
Set de 2 teluri Kasahome
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 13:59
de Bucataras 8
ieri la 08:30
ieri la 08:26
ieri la 08:22
pe 17.07 la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
vasimur
Ester 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ALMARI74 1
mamidesaramaria 1
anatrisca 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.