Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Hunedoara
Bucataras din 31.03.2012
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.
publicat la 11.04.2016
publicat la 19.03.2016
publicat la 23.10.2015
Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.
Voturi:61
Voturi:54
Voturi:13
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Adele
MotanLaOale
RODIMUR
oanapl 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pana_luminita 1
Angelica 1
simo_brkic 1
PapaVio 1
dumitriu21b 1
ClauMaria 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cafea spumoasa (espumoso de café)
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.