aalliinnaa07

1

Bucataras
incepator

Hunedoara

Bucataras din 31.03.2012

RETETE141
PRIETENI309
Retete / Sandvisuri

Sandvis cu ou si cascaval la cuptor

In Sandvisuri la 27 Oct 2012

Ungem tava cu margarina si punem 2 felii de paine una langa alta, peste feliile de paine punem felii de parizer, iar deasupra punem celalte felii de paine decupate unde punem pe fiecare cate 1 ou, punem cascaval ras, piper si oregano. Introducem tava la cuptor pt 15 min. Pofta buna!

Sandvis "Inima"

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Taiem feliile de paine in forma de inima si le prajim. Pe o felie punem un strat gros de pateu, peste pateu un strat gros de margarina, iar peste margarina unul de cascaval ras. Cealalta felie o ungem pe amandoua partile cu un triunghi de branza topita cu ardei rosu si o punem peste cealalta...

Sandvis

In Sandvisuri la 26 Oct 2012

Taiem chifla in doua si ungem ambele parti cu branza topita. Pe o parte punem 2 felii de parizel (salam,sunca) ce doriti si pe cealalta parte cascaval ras, apoi il introducem in cuptorul cu microunde si il incalzim 1 minut la 450W. Dupa ce il incalzim, il scoatem si punem peste cartoful taiat pai...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 11.04.2016

Tarta fara coacere cu fructe

publicat la 19.03.2016

Tarta tatin

publicat la 23.10.2015

Chec 3 culori

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]