Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Ţi se pare că hainele tale au intrat la apă? Atunci mănâncă mai puţină ciocolată.
Voturi:27
Voturi:20
Voturi:22
Perie de pantofi
Rola de folie pentru prajituri
Veioza OSVINO, LED
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:32
ieri la 10:36
pe 19.05 la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
vasimur
MotanLaOale
ioana_lupu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine