alldaycooking

1

Bucataras
incepator

Sag

Bucataras din 08.04.2011

RETETE162
PRIETENI142
Retete / Mancaruri de post

Supa de cartofi

In Mancaruri de post la 18 Feb 2012

Ceapa tocata marunt am calit-o in putin ulei. Am adaugat la ceapa morcovii taiati rondele, patrunjelul si ardeiul taiat marunt  si am lasat cateva minute sa se caleasca. Am adaugat 1,5 litri de apa si am lasat sa fiarba. Dupa 10 minute am adaugat cartofii taiati cuburi si frunzele...

Cartofi noi, condimentati

In Mancaruri de post la 16 Apr 2011

Cartofii se curata si se taie felii mai mari. Se pun intr-o punga de 2-3 linguri de faina, piper, boia, rozmarin maruntit, susan si se amesteca bine toate ingredientele. Cartofii se pun in punga, se strange punga la gura si se scutura bine, astfel incat toti cartofii sa fie acoperiti cu...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!

 
 
 
Retete preferate
Shaorma

Voturi:21

Pastrama de pui

Voturi:26

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]