Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
Voturi:35
Voturi:42
Voturi:23
In cont 80
Ciocan pentru carne
Pensula de patiserie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Lumanare parfumata
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
pe 03.11 la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
4 comentarii
de Caty 3
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
Ioana2002
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...