Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 10.11.2016
Curățăm pestele, îl spălăm, îl porționăm în felii mai groase și îl frigem sau putem sa îl punem pe un strat de sare la cuptor pentru a nu face prea mult fum în bucătărie. Coacem roșiile,le curățam de coaja,le tocam cubulețe împreună cu...
publicat la 27.02.2019
publicat la 19.02.2019
publicat la 11.02.2019
In cont 10
Perna ergonomica Karll
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 4 pahare de whisky
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 16:18
de Bucataras 8
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
pe 06.11 la 11:14
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
mirela0911 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
katty 7
ella49 1
Dana2010 1
nicoleta_radvan 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Saramura de peste
Curățăm pestele, îl spălăm, îl porționăm în felii mai groase și îl frigem sau putem sa îl punem pe un strat de sare la cuptor pentru a nu face prea mult fum în bucătărie. Coacem roșiile,le curățam de coaja,le tocam cubulețe împreună cu...