Auras12

1

Bucataras
incepator

Bumbesti jiu, Gorj

Bucataras din 15.10.2016

RETETE20
PRIETENI115
Retete / Peste

Tarta cu ton

In Ton la 20 Oct 2017

    Pregatesc pentru aluat, intr-un bol, se pune faina, untul si sarea. Se amesteca untul si faina cu mana pana devine nisipos. Apoi se toarna cate putina apa pana obtinem un aluat consistent care se lasa la rece. Intre timp, se amesteca oul cu smantana, branza razuita si tonul scurs...

Pastrav cu legume la cuptor

In Peste la 18 Oct 2016

Am curatat pestii, i-am taiat, am pus sare si i-am lasat aprox. 60 de minute. Intre timp am pregatit legumele, ceapa am taiat-o solzisori, morcovul rondele si ardeiul fasii.Am spalat si rosiile si le-am taiat bucati mai mari. Am amestecat toate legumele intr-un castron cu sare, piper si ulei,...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 07.03.2019

Desert negresa cu fulgi de cocos

publicat la 28.11.2017

Placinte Pachetel

publicat la 16.11.2017

Tarta cu legume si pui

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 28

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]