Blogosfera culinara

Pui Provencal cu roșii și măsline

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 04.03.2025

 Ingrediente pentru  Pui provensal cu roșii și măsline1 kg pui -  piept...articol complet

Cești cu mousse de ciocolată albă și căpșuni

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.03.2025

Martie este luna în care celebrăm femeile speciale din viața noastră – mame, surori,...articol complet

Mușchi evantai în sos de vin

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.03.2025

Dragii mei, azi avem o rețetă simplă, rapidă și plină de gust. Am pus mâna pe un mușchi...articol complet

Risotto cremos cu patru brânzeturi

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 02.03.2025

 Ingrediente pentru Risotto cremos cu patru brânzeturi -4 porții1 lingură unt1...articol complet

Pancakes cu ton

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 01.03.2025

 In acest ultim week-end cu dezlegare la peste, inainte sa inceapa postul Pastelui, am...articol complet

Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 28.02.2025

Ingrediente pentru Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde - 4 porții2 păstrăvi...articol complet

Cotlete de berbecuț – fragede și aromate

Postat pe: Adi Hadean Data: 28.02.2025

Între alb și verde (iarnă și primăvară) se poziționează perfect această farfurie...articol complet

Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog

Postat pe: Laura Sava Data: 27.02.2025

Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog. Acesta este tortul cu numarul 18 din colectia de...articol complet

Bigos - tocană poloneză cu varză și carne

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 27.02.2025

 Ingrediente pentru Bigos- tocană poloneză- 1 kg varză murată- 1 kg varză crudă- 500 g...articol complet

Salată de fasole şi sfeclă roșie

Postat pe: Adi Hadean Data: 27.02.2025

Februarie nu este doar luna iubirii, ci și a contrastelor – între frigul de afară și nevoia...articol complet

Tagliatelle cu sardine și roșii cherry

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 26.02.2025

 Ingrediente pentru Tagliatelle cu sardine și roșii cherry - 2 porții - 250 g...articol complet

Risotto cu sfeclă roșie și brânză de capră

Postat pe: Adi Hadean Data: 26.02.2025

Februarie mi-a adus întotdeauna un amestec de nostalgie și prospețime. Este luna în care...articol complet

Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 25.02.2025

Ingrediente pentru Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie- 1 kg pui ( piept sau pulpe)-...articol complet

“Umplutura” la Ceaun – Rețeta Bunicii Mele

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.02.2025

Umplutura ( Umplătura) este un preparat foarte apreciat în zona în care m-am născut. Ideal...articol complet

Ragu de vită și porc – cum să faci un sos bogat și aromat

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.02.2025

Dragilor, astăzi vă aduc o rețetă care o să vă facă bucătăria să miroasă a bine și a...articol complet

Tarta cu zmeura, mascarpone si vanilie

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.02.2025

 Cred ca eram in stare sa adun tot ce am cu inimioare in casa pentru a poza aceasta tarta,...articol complet

Atelier Bento Cakes&Cupcakes

Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.02.2025

The post Atelier Bento Cakes&Cupcakes appeared first on Pastry Workshop. Bento Cakes au luat...articol complet

Monoportii cu Mango si Ciocolata

Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.02.2025

The post Monoportii cu Mango si Ciocolata appeared first on Pastry Workshop. O provocare pe care...articol complet

Poale-n brâu un pic mai speciale

Postat pe: Adi Hadean Data: 21.02.2025

Despre Dragobete ar fi atât de multe de povestit, așa…în tihnă, încât mi-e teamă că...articol complet

Curry de miel

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 20.02.2025

Ingrediente pentru Curry de miel- 800 g carne de miel cu os- 1 lingura garam masala- 1 lingura...articol complet