Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Rasol cu praz, paste și sos de roșii

Data:24.10.2011

Cel mai bun ossobuco pe care l-am mâncat de când mă știu (nu mănânc tot a doua zi, deci nu... articol complet

Farfurii curate – încă un pas

Data:23.10.2011

Mi-ar plăcea să putem face salturi cu proiectul Farfurii curate. Din păcate, putem face doar... articol complet

Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok

Data:21.10.2011

În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hans Peter Anschwanden, un european... articol complet

Speciala de Joi și o schimbare

Data:19.10.2011

Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino –... articol complet

La Spiros

Data:19.10.2011

A trecut parcă o viață de la precedenta vacanță (adevăru-i că m-am întors obosit și aș... articol complet

Detalii esențiale despre chocolate lava

Data:18.10.2011

Ieri, la finalul unei sesiuni de gătit de câteva ore, am făcut chocolate lava. A iești foarte... articol complet

Speciala de Joi (2) – ceafă cu cartofi

Data:17.10.2011

De săptămâna trecută am început povestea cu “Speciala de Joi” la Camino. A mers... articol complet

În peștera de la Țaga să gată de drum Năsalul

Data:17.10.2011

PUB Năsalul e o brânză cremoasă, fermentată, maturată și învelită în mucegai fin și... articol complet

Nopți și zile în Bangkok

Data:14.10.2011

Noaptea se lasă repede peste Bangkok în perioada musonului iar orașul parcă funcționează pe... articol complet

Gogoșari copți cu mozzarella

Data:13.10.2011

Am făcut salata asta (e o salată până la urmă) acum câteva săptămâni dar am văzut... articol complet

Cremă de mascarpone și ciocolată neagră

Data:12.10.2011

PUB Crema aceasta e un desert în sine dar e potrivită și pentru torturi sau profiterol. E... articol complet

Speciala de Joi (1)

Data:11.10.2011

Vreau să-mi fac un obicei și să instaurez un obicei la Camino – Speciala de Joi. Am... articol complet

Nicolas Delgado atacă simțurile

Data:10.10.2011

Săptămâna trecută, spre final, la Baracca în Cluj Napoca, s-au petrecut două seri care l-au... articol complet

Noutăți din viață. Din viața mea.

Data:06.10.2011

Cei care urmăresc contul meu de Twitter ori pagina mea de Facebook au putut observa că în... articol complet

Pui glazurat în stil asiatic

Data:05.10.2011

Nu mă întrebați cum a ajuns în frigiderul meu o caserolă cu aripi&spate de pui (n-aș fi... articol complet

La Vlaha am mâncat și-am râs

Data:04.10.2011

Am pus câteva poze pe Facebook acum câteva zile și am constatat că mai mulți oameni au... articol complet

Vanilia, porcul și ardelenii

Data:03.10.2011

V-am mai povestit că am primit de la un prieten niște amestecuri de sare, ardei iute și piper... articol complet

Bangkok – prima parte

Data:30.09.2011

Am ajuns în Bangkok după un drum de nici două ore de la Cha-am. Ne-a adus o șoferiță... articol complet

Ai vrea să mori pentru distracția altuia?

Data:29.09.2011

Un pic șocant titlul pentru un blog culinar, nu? N-ai zice că o brioșă poate să te ducă la... articol complet

Mușchi de porc învelit în bacon. Cu busuioc.

Data:29.09.2011

Apropo de cartofii de ieri, care suspinau după o bucată de carne: zilele astea testez rețete... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]