Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Cornulețe fragede

Data:02.08.2011

Rețeta de azi e una de desert. Totuși, cornulețele (despre niște cornulețe e vorba) merg... articol complet

Bruschetti

Data:01.08.2011

Că le spunem bruschete ori bruschetti, e clar că ne referim la felii de pâine prăjită,... articol complet

Carte poștală din Kuala Lumpur

Data:29.07.2011

Expediția Muosn a ajuns în Kuala Lumpur și noi odată cu ea. Iadul oricărui inspector... articol complet

Fusion laksa

Data:27.07.2011

Despre minunata supă laksa am scris aici și aici. Ba chiar am și vorbit, în minunatul film... articol complet

Voi ce relație aveți cu micul dejun?

Data:26.07.2011

Până acum patru ani, micul dejun însemna pentru mine o cafea cu garnitură din două țigări.... articol complet

Vinete și dovlecel pe grătar. Cu coaste.

Data:25.07.2011

Am lăsat coastele la urmă pentru că-s mai puțin importante în povestea asta. Ar fi putut să... articol complet

Tăieței la wok. Cu diverse.

Data:21.07.2011

Mâine urmează un nou episod din serialul Muson. Părăsim Singapore și ne îndreptăm spre... articol complet

Surpriză cu căpșune la Graf, Oradea

Data:20.07.2011

Am filmat la Graf, în Oradea,  patru povești scurte dar pline de aromă și culoare. Azi a... articol complet

Zile cu vin

Data:19.07.2011

Săptămâna trecută am avut parte de degustarea de la Ken Sai. Aseară, una și mai și: a... articol complet

Frigărui cajun cu ardei umpluți

Data:19.07.2011

Cajun cuisine. Fascinantă. Fie și pentru asta și tot aș da o fugă peste ocean. Simplitate... articol complet

Salată de ardei copți, friptură și biryani. Plus două vinuri.

Data:18.07.2011

De Crăciun (cel care a trecut) am primit o casetă cu vinuri din partea domnului Jean Valvis. Am... articol complet

Muson ep. 1 – Mâncăruri din Singapore

Data:15.07.2011

După ce săptămâna trecută am făcut cunoștință cu Asia într-un mod brutal, săptămâna... articol complet

Vinuri bune și mâncare thai la Ken Sai

Data:14.07.2011

În seara asta am fost invitatul Ioanei Micu la Ken Sai, restaurantul asiatic de la etajul șase... articol complet

Cum să faci ciolanul fraged și crocant

Data:14.07.2011

Sunt în țara asta câteva locuri pe marginea drumului, în care găsești ciolan cu ori fără... articol complet

Fly banana

Data:13.07.2011

Ați observat, sper, că zilele astea sunt preocupat de Muson, expediția asiatică. Pentru că... articol complet

Măduvă pe pită

Data:12.07.2011

Îmi place măduva? Îmi place. Mănânc des? Nu, din contră, pentru că-i multă grăsime la... articol complet

Prepeliță cu sos brun și legume sotate

Data:11.07.2011

Chef Nicolas Delgado de la Graf (Oradea) ne arată azi că nu a primit stele Michelin degeaba.... articol complet

Spumă de brânză cu vișine

Data:11.07.2011

Deschidem săptămâna cu un desert, să ne meargă dulce? Știam eu că veți fi de acord. Am... articol complet

Muson – primele imagini, primele impresii

Data:09.07.2011

Dragii mei, a dat iar musonul prin Asia de Sud Est. Acum un an pe vremea asta pregăteam... articol complet

Paste cu zucchini

Data:08.07.2011

Săptămâna asta nu prea am gătit cu carne. Se întâmplă, mai ales vara, ca în timpul... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]