Retete fara secrete
Cornulețe fragede
Data:02.08.2011Rețeta de azi e una de desert. Totuși, cornulețele (despre niște cornulețe e vorba) merg... articol complet
Bruschetti
Data:01.08.2011Că le spunem bruschete ori bruschetti, e clar că ne referim la felii de pâine prăjită,... articol complet
Carte poștală din Kuala Lumpur
Data:29.07.2011Expediția Muosn a ajuns în Kuala Lumpur și noi odată cu ea. Iadul oricărui inspector... articol complet
Fusion laksa
Data:27.07.2011Despre minunata supă laksa am scris aici și aici. Ba chiar am și vorbit, în minunatul film... articol complet
Voi ce relație aveți cu micul dejun?
Data:26.07.2011Până acum patru ani, micul dejun însemna pentru mine o cafea cu garnitură din două țigări.... articol complet
Vinete și dovlecel pe grătar. Cu coaste.
Data:25.07.2011Am lăsat coastele la urmă pentru că-s mai puțin importante în povestea asta. Ar fi putut să... articol complet
Tăieței la wok. Cu diverse.
Data:21.07.2011Mâine urmează un nou episod din serialul Muson. Părăsim Singapore și ne îndreptăm spre... articol complet
Surpriză cu căpșune la Graf, Oradea
Data:20.07.2011Am filmat la Graf, în Oradea, patru povești scurte dar pline de aromă și culoare. Azi a... articol complet
Zile cu vin
Data:19.07.2011Săptămâna trecută am avut parte de degustarea de la Ken Sai. Aseară, una și mai și: a... articol complet
Frigărui cajun cu ardei umpluți
Data:19.07.2011Cajun cuisine. Fascinantă. Fie și pentru asta și tot aș da o fugă peste ocean. Simplitate... articol complet
Salată de ardei copți, friptură și biryani. Plus două vinuri.
Data:18.07.2011De Crăciun (cel care a trecut) am primit o casetă cu vinuri din partea domnului Jean Valvis. Am... articol complet
Muson ep. 1 – Mâncăruri din Singapore
Data:15.07.2011După ce săptămâna trecută am făcut cunoștință cu Asia într-un mod brutal, săptămâna... articol complet
Vinuri bune și mâncare thai la Ken Sai
Data:14.07.2011În seara asta am fost invitatul Ioanei Micu la Ken Sai, restaurantul asiatic de la etajul șase... articol complet
Cum să faci ciolanul fraged și crocant
Data:14.07.2011Sunt în țara asta câteva locuri pe marginea drumului, în care găsești ciolan cu ori fără... articol complet
Fly banana
Data:13.07.2011Ați observat, sper, că zilele astea sunt preocupat de Muson, expediția asiatică. Pentru că... articol complet
Măduvă pe pită
Data:12.07.2011Îmi place măduva? Îmi place. Mănânc des? Nu, din contră, pentru că-i multă grăsime la... articol complet
Prepeliță cu sos brun și legume sotate
Data:11.07.2011Chef Nicolas Delgado de la Graf (Oradea) ne arată azi că nu a primit stele Michelin degeaba.... articol complet
Spumă de brânză cu vișine
Data:11.07.2011Deschidem săptămâna cu un desert, să ne meargă dulce? Știam eu că veți fi de acord. Am... articol complet
Muson – primele imagini, primele impresii
Data:09.07.2011Dragii mei, a dat iar musonul prin Asia de Sud Est. Acum un an pe vremea asta pregăteam... articol complet
Paste cu zucchini
Data:08.07.2011Săptămâna asta nu prea am gătit cu carne. Se întâmplă, mai ales vara, ca în timpul... articol complet