Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Curry tomnatic de pui

Data:28.11.2017

M-am gândit foarte serios să fac un preparat care să anunțe organismul că a venit […]... articol complet

Salam de biscuiți cu sos de fructe de pădure și de vanilie

Data:23.11.2017

Nu am vrut să gătesc un salam care nu e din carne pentru că sunt […] The post Salam de... articol complet

Ouăle: tehnici de gătire

Data:21.11.2017

(P) Sau mai pe scurt… cum să faci ouă (fără a fi găină). Acum glumesc, […] The... articol complet

Biscuiți cu unt feat. Vladimir

Data:20.11.2017

Mă cheamă Vladimir și Hădean, pe mami o cheamă Sonia și pe tati, Adi. Stau […] The... articol complet

Pastramă de casă cu ierburi aromate

Data:17.11.2017

(P) Se spune că tot ce este făcut în casă este superior produselor de la […] The post... articol complet

Scovergi moderne în stil vechi

Data:14.11.2017

Cine a mâncat scovergi când era mic? Eu am crescut în Moldova, unde erau desertul […]... articol complet

Mousse de castane

Data:06.11.2017

Iubesc toamna pentru tot ce ne oferă. Mă consider o norocoasă pentru faptul că am […]... articol complet

20 de ouă și 4 idei de gustări bune-bune

Data:02.11.2017

(P) Trebuie să vă spun că mereu mi-au plăcut ouăle și, de asemenea, că nu […] The... articol complet

Supă cremă de ciocolată

Data:02.11.2017

Cine spune că supa trebuie să fie doar de legume, de pui, antreu, sau pentru […] The... articol complet

Păstrăv ascuns în sare cu ardei grași dulci-acrișori

Data:30.10.2017

Dacă cumva v-ați făcut rezerve considerabile de sare (la un moment dat în istorie, era... articol complet

Risotto cu dovleac

Data:27.10.2017

(P) Îmi aduc aminte cu drag de copilărie în perioada asta a anului. Sezonul dovleacului... articol complet

Porc fraged în fistic

Data:25.10.2017

Mușchiulețul de porc este o carne delicioasă. Fie copt, prăjit, în tavă, tigaie, grătar,... articol complet

Brioșe zemoase

Data:20.10.2017

De mică am umblat printre cărțile de bucate. Mama avea o colecție uimitoare de cărți... articol complet

Pulpă de rață fiartă în ulei și unt, cu varză roșie dulce-acrișoară

Data:18.10.2017

Mi-am propus de mult timp să găsesc una dintre cărțile vechi de bucate care mi-au […]... articol complet

Curcubeu pe cerul gurii – burger cu curcan

Data:16.10.2017

Săptămâna aceasta avem o temă foarte interesantă; ca toate, de altfel. Însă de data... articol complet

Ciocolată de casă cu sangria

Data:13.10.2017

Este bine știut faptul că deserturile care au un strop de alcool sunt foarte aromate.... articol complet

Pulpe de pui în sos de vin alb

Data:10.10.2017

Probabil că v-ați dat seama că îmi plac rețetele care conțin alcool, motivul fiind simplu... articol complet

Rasol copt încet

Data:05.10.2017

(P) Întotdeauna mi-a plăcut să reproduc rețetele mamei. Nu știu dacă din nostalgie, sau din... articol complet

File de pui cu fulgi de porumb cu parmezan și sos de ardei copți

Data:04.10.2017

Sunt aproape 110% sigur ca fiecare dintre voi aveți un fel de mâncare (sau mai […] The... articol complet

Biscuiți cu ovăz, unt de arahide și bucăți de ciocolată

Data:25.09.2017

Ok… Îmi aduc iar aminte de copilărie și țin minte un preparat de-a dreptul complicat... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]