Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Mămăligă cu patru feluri de brânză

Data:11.04.2014

Unora le place pizza cu patru feluri de brânză (posibil să-mi placă și mie, încă n-am... articol complet

Avocado cu ardei iute

Data:09.04.2014

Am încercat ieri această combinație, mi-a plăcut grozav și-am zis că ar fi păcat să o... articol complet

Legume coapte

Data:07.04.2014

Aventura noastră fără carne nu se oprește, ba din contră. Am avut un week-end cu pește,... articol complet

Căpșuni marinate

Data:04.04.2014

Întrucât am fost total amețit de povestea “căpșuni/căpșune” din noile... articol complet

Salată cu vinete coapte și avocado

Data:02.04.2014

Salata de vinete poate fi în multe feluri. De exemplu, poate fi o doar “cu vinete”,... articol complet

Pesto de leurdă cu nucă

Data:01.04.2014

Leurda-i regina piețelor zilele astea. Mie-mi place și, de când am descoperit-o (abia cu 3-4... articol complet

Săptămâna fără carne

Data:31.03.2014

Ieri ne-am împiedicat de un cântar și am decis că-i bine să ținem cont de indicațiile... articol complet

Paste cu broccoli și năut, cu sos de gălbenuș

Data:28.03.2014

Ieri am vrut să gătesc ficat prăjit, cu năut și broccoli. Nu mi-a ieșit, n-am găsit ficat... articol complet

Porc la grătar, fără grătar

Data:26.03.2014

Știu, titlul sună a nonsens, da’ nu-i bai, s-au văzut altele și mai rele, inclusiv pe... articol complet

Pui cu mazăre

Data:25.03.2014

Am atât de puțin timp azi, că v-aș da doar câteva poze la postarea de față, să vă... articol complet

Conacul lui Maldăr

Data:24.03.2014

De săptămâna trecută joc în deplasare. E a patra zi în care mă aflu la Conacul lui... articol complet

Piept de vită la cuptor

Data:21.03.2014

Pieptul de vită (nu cel de vițel) e folosit în câte o tocană, poate la ciorbe ori prin cine... articol complet

Trei sosuri “fresh”

Data:19.03.2014

Am rămas cu câteva linguri de sos după cursul de vinerea trecută, le-am așezat într-o... articol complet

Pulpe de pui la cuptor

Data:18.03.2014

Îmi place puiul rece, îmi place să-l pun în sandwich-uri sau salate. Din acest motiv, nu mă... articol complet

Pipote și inimi

Data:17.03.2014

Sunt oameni care nu mănâncă organe. Respect asta, dar respect destul de mult și organele,... articol complet

Rață coaptă, sos de portcale

Data:14.03.2014

Inspirat de măcănelile rațelor pe care le crește unul dintre vecinii mei, dar și mnat de... articol complet

Desert cu ciocolată, lapte și migdale

Data:13.03.2014

Am văzut acum două zile o rețetă, aceasta, aici. Ciocolată+creierul meu=love. Cât credeți... articol complet

Barcelona, de la tapas la gourmet

Data:12.03.2014

Puțini turiști, mulți localnici, piețe agitate și piețe liniștite, un festival în plină... articol complet

Usturoiul nu e toxic!

Data:11.03.2014

Viața-i prea scurtă ca să nu citim. Viața-i prea frumoasă pentru a o umple cu prejudecăți.... articol complet

Dulce de lapte-n trei culori

Data:10.03.2014

Săptămâna trecută am lucrat la câteva feluri noi pentru meniul de prămăvară-vară de la... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]