cccris

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 04.02.2010

RETETE59
PRIETENI15
Retete / Salate

Salata cu omleta

In Salate la 3 Mai 2010

Se taie rosiile si ceapa, se adauga uleiul si otetul, brinza farimitata si se condimenteaza dupa gust. La sfirsit punem omleta taiata patratele si amestecam. Gata!

Ciuperci cu maioneza

In Salate la 9 Feb 2010

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie cubulete mici. Se taie ciupercile daca sint prea mari, se piseaza usturoiul. Se amesteca toate ingredientele. Gata!

Salata cu peste

In Salate la 5 Feb 2010

Cantitatile le alegeti voi in functie de gusturi,  ca la salata orientala. Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucati cit de mici doriti. Se fierb ouale, se curata, se taie bucati. Se taie ceapa ca pentru salata. Se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza dupa gust.

Tzatziki

In Salate la 5 Feb 2010

Se rad castravetii (curatati sau nu de coaja, cum doriti) si se lasa la scurs. Se piseaza brinza, se adauga iaurtul si se freaca pina ajunge totul o crema fina. Se adauga usturoiul, mararul tocat fin, uleiul, otetul, sare, piper si se amesteca bine de tot. La sfirsit se pun castravetii...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]