ccris_ccris

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.04.2009

RETETE3
PRIETENI11
Retete

Friptura de miel marinata la cuptor

In Oaie la 9 Mai 2009

Pasul 1: Pregatim carnea de miel: se spala, se curata de grasime si se portioneaza dupa preferinta. Se tine vreme de 2-3 ore in apa rece ca sa iasa sangele si sa se albeasca. Se scurge apa, apoi se introduce in alta  apa cu otet  pentru 6-8 ore (30 ml otet la 1 litru de apa)....

Supa de fasole uscata

In Supe la 9 Mai 2009

Daca folosim fasole uscata, o punem de seara la inmuiat, a doua zi o punem la fiert in apa rece, o dam un clocot si aruncam apa, apoi o punem din nou la fiert in apa calda cu sare si o lasam pana fierbe bine. Daca folosim fasole alba congelata, o punem la fiert in apa clocotita cu sare si nu...

Pilaf cu ficatei la cuptor

In Ficat la 9 Mai 2009

Se spala ficateii, se curata de pielite, se oparesc si se spumuiesc, apoi se pun la scurs. Se curata zarzavatul si se taie cubulete. Se alege orezul si se spala. Intr-o cratita de 3 litri, se toarna ulei cam cat sa-i acopere fundul, se pune zarzavatul cubulete, orezul, ficateii,...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]