Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 22.11.2013
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...
publicat la 25.01.2021
publicat la 12.02.2020
publicat la 09.02.2020
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
Voturi:32
Voturi:39
Voturi:130
In cont 53
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perie de pantofi
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 00:41
de Bucataras 8
ieri la 14:07
ieri la 11:46
ieri la 08:54
pe 02.10 la 10:58
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
mihaelar63
vasimur
kirioana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de casa
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...