Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 22.11.2013
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...
publicat la 25.01.2021
publicat la 12.02.2020
publicat la 09.02.2020
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Voturi:47
Voturi:30
Voturi:17
In cont 53
Pensula de patiserie
Lumanare parfumata
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:36
ieri la 18:00
ieri la 09:48
pe 02.07 la 09:50
pe 01.07 la 10:33
4 comentarii
de Gherca Daniela 5
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
vasimur
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de casa
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...