Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?
Set de 250 forme pentru briose
Set de 4 pahare de whisky
Pensula de patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 11:29
de Bucataras 8
la 09:04
pe 15.08 la 12:51
pe 15.08 la 10:21
pe 15.08 la 10:05
5 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty
diana91paris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
BucatarialuiDodo 1
Ruxi92 1
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .