publicat la 09.07.2019
publicat la 09.07.2019
publicat la 19.12.2016
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu ciuperci
Spalati si feliati ciupercile, taiati usturoiul si chili-ul marunt apoi caliti-le in putin ulei. Cand ciupercile s-au calit adaugati rosiile tocate marunt (eu le-am pasat cu un blender) si lasati sa fiarba la foc mic cam 20 de minute. Potriviti de sare si piper. Intre timp fierbeti pastele...
Paste cu sos de rosii
Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute. Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in putin ulei. Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugati paprika si oregano. Dati rosiile...
Spaghete cu chiftele si sos de rosii
Puneti carnea tocata intr-un castron mai mare apoi adaugati oul, jumatate din ceapa tocata marunt, un praf de sare si piper si jumatae din patrunjelul tocat. Amestecati bine. Formati chiftelele in bile de marime potrivita si rostogoliti-le prin faina. Puneti pe foc o tigaie cu ulei cat sa...
Spaghetti Bolognese a la Ana
Taiati carnatul chorizo felii apoi taiati feliile pe jumatate si prajiti in putin ulei cam 2-3 minute apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razuitoarea mare si ciupercile taiate in 4. Cand legumele s-au calit adaugati carnea tocata si amestecat-o cu restul ingredientelor....
Paste Cu Ton Si Masline
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Puneti o tigaie la incins cu putin ulei, taiati ceapa si cateii de usturoi si punetii in tigaie la calit. Cand ceapa si usturoiul s-au calit adaugati rosiile(eu le-am dat printr-o sita sa imi iasa...