georgiana24

1

Bucataras
incepator

TECUCI

Bucataras din 15.01.2013

RETETE8
PRIETENI49
Retete / Dulciuri

Minichec cu nuca

In Prajituri la 9 Feb 2013

Separam oualele, galbenusurile le amestecam cu uleiul (ca la maioneza) si zeama de lamaie Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam compozitia de galbenusuri cate un pic amestecand continuu Adaugam faina in ploaie cu praful de copt, esenta de vanilie si nuca macinata...

Prajitura cu felii de cozonac

In Prajituri la 17 Ian 2013

Se taie cozonacul felii si se aseaza in tava (sau resturile care v-au mai ramas) Din 100 ml de apa si 2 linguri de zahar si esenta de rom facem un sirop si insiropam cozonacul. Laptele se pune la foc impreuna cu zaharul, cand este fiert adaugam budinca si crema de ciocolata, amestecam bine...

Tort cu portocale

In Torturi la 15 Ian 2013

Laptele se pune pe foc (la incet), oualele se separa, galbenusurile se amesteca cu zaharul, budinca si gelatina. Se amesteca bine si se adauga peste lapte. Se lasa pe foc amestecand continuu pana se obtine o crema un pic grosuta dupa care se lasa la racit. Se rade coaja a doua portocale si se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2013

Minichec cu nuca

publicat la 21.01.2013

Tocana de fasole neagra

publicat la 18.01.2013

Snitele de pui cu usturoi

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]