Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 11.02.2010
Cartofii spălaţi se fierb în coajă, 30 min. Îi scoatem, îi lăsăm la răcit şi, cu o lingură, îi scobim pe lungime, de miez. Cine doreşte, poate curăţa cartofii de coajă, înainte de a-i da la cuptor. Sau se pot căli legumele şi carnea în ulei. Eu...
Voturi:5
In cont 2
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Rola de folie pentru prajituri
Lumanare parfumata
Perie de pantofi
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
de Bucataras 8
pe 01.11 la 10:09
pe 01.11 la 09:18
pe 31.10 la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
Adele
Bucataras
Simonaavram76
RODIMUR
Dea_Dea 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
prohorez68 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti,la cuptor
Cartofii spălaţi se fierb în coajă, 30 min. Îi scoatem, îi lăsăm la răcit şi, cu o lingură, îi scobim pe lungime, de miez. Cine doreşte, poate curăţa cartofii de coajă, înainte de a-i da la cuptor. Sau se pot căli legumele şi carnea în ulei. Eu...