Bya Ralu

9

Bucataras
Suprem

brasov /brasov

Bucataras din 01.06.2011

RETETE1151
PRIETENI371
Articole

Cele mai bune 5 plante cu frunzis in Feng Shui

In Cu de toate, la: 20 Mar 2012

Daca in timpurile stravechi, in China, rolul Feng Shui era de a gasi locuri si pozitii favorabile pentru case si sate intregi, in timp acesta s-a dezvoltat si s-a extins la o adevarata arta si tehnica de a aranja si organiza un mod de viata, prin gasirea locurilor potrivite pentru toate...

Din grădină: Arpagicul

In Legume, la: 17 Mar 2012

Cultivarea Arpagicul se poate semăna succesiv, aproape în orice perioadă a anului, la intervale de trei săptămâni. Nu este  o plantă pretenţioasă şi, deşi preferă solul uşor, se poate cultiva în majoritatea tipurilor de soluri, cu condiţia să foloseşti...

Preventie pentru Alzheimer

In Bucataras in oras, la: 15 Mar 2012

Unul dintre motivele pentru care specialistii in nutritie recomanda consumul de peste de doua ori pe saptamana este ca pestele contine acid docosahexaenoic (DHA), un acid gras polinesaturat de tip Omega-3. DHA reduce stresul oxidativ si imbunatateste plasticitatea sinaptica, capacitatea de...

Cele mai periculoase alimente „sănătoase”

In Bucataras in oras, la: 14 Mar 2012

Dressing-ul pentru salată Când toată lumea de la masa ta mănâncă o friptură şi cartofi prăjiţi, tu te mulţumeşti cu o salată. Sacrificiul tău ar putea fi în zadar dacă nu te lipseşti de dressing. Sosurile pentru salată făcute din smântână sau...

De ce este periculos zahărul

In Bucataras in oras, la: 14 Mar 2012

Consumat în cantităţi mici, zahărul era plăcut şi nu avea efecte grave asupra sănătăţii. Însă pe măsură ce a devenit tot mai ieftin oamenii nu s-au mai mulţumit cu o linguriţă pe zi, ajungându-se cu timpul la excesele de astăzi. În ţările dezvoltate,...

Sfaturi de la bucatari celebri, ca sa gatesti pe inima ta

In Bucataras eFeminin, la: 14 Mar 2012

1. Inlocuieste smantana cu iaurt fara grasime Pentru a nu schimba mult gustul unor preparate, atunci cand folosesti iaurt in loc de smantana, incearca urmatorul truc: pune iaurtul intr-un tifon fin si tine-l la scurs circa 30 de minute (sau mai putin - depinde de consistenta iaurtului); in...

Mituri despre frumusete

In Tehnici, la: 6 Feb 2012

Tu stii daca iti ingrijesti corect pielea, parul sau unghiile? Internetul ne ofera o multime de sfaturi, dar oare sunt toate eficiente? Sau e timpul sa invatam sa filtram informatia si sa desfiintam miturile vechi de zeci daca nu chiar sute de ani? 1 Uleiul mineral si vaselina sunt...

Despre anghinare

In Bucataras in oras, la: 29 Ian 2012

Denumirea plantei: Anghinarie (Cynara Scolynmis.L.) / Cynara Scolynmis.L. Denumiri populare: anghina, angina Raspandirea: creste in toate zonele Romaniei, mai des intalnita in sudul tarii, la poalele padurilor. Perioada de vegetatie: infloreste din luna mai, sfarsitul lunii si pana la...

Sfaturi practice in bucatarie

In Tipsuri, la: 24 Ian 2012

Fiecare cantec are si descantec, asa zice o vorba din popor. De cate ori nu am cautat diverse trucuri pentru a scoate mirosul din frigider sau nu am stiut ce sa facem ca ouale sa nu crape cand se fierb, si multe alte trucuri pe care fiecare gospodina le afla de la bunica sau mama, sau, pur si...

Chimenul-condimentul cu proprietati curative

In Condimente, la: 13 Ian 2012

Chimenul se regaseste in sertarul cu condimente din orice bucatarie. Acesta este foarte sanatos si la indemana oricui. Pe vremuri, din chimen se producea si o bautura spirtoasa, pe care o consumau pentru a se incalzi si a-si pune sangele in circulatie vizitiii, care asteptau in locul de...

Afisate 41 - 50 din 51 articole    

Postari recente

publicat la 16.09.2021

Tartar de ton

publicat la 16.09.2021

Desert tort Cifra

publicat la 24.01.2021

Desert papanasi moldovenesti

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]