Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perna ergonomica Karll
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:03
de Retete_gustoase 1
la 15:21
de Bucataras 6
la 09:50
ieri la 11:07
pe 17.03 la 15:49
4 comentarii
de oanapl 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)