lauralaurentiu

1

Bucataras
incepator

Ghiroda

Bucataras din 25.10.2010

RETETE7
PRIETENI4
Retete / Scoala de gatit Bucataras

Cum se face aluatul foietaj pentru placinta

In Scoala de gatit Bucataras la 18 Iun 2011

Din galbenusuri, apa minerala, praful de sare, iaurt si 400 de grame de faina se framanta un aluat neted si elastic (daca e nevoie se adauga 1-2 linguri de faina). Aluatul se asaza pe planul de lucru uns cu ulei si se imparte in 2 parti egale (eu am impartit in 4 pentru ca, am facut 4 foi...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 13.09.2011

Reteta mea de ketchup

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]