Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
suceava
Bucataras din 17.06.2016
Blatul: Ouala se bat spuma cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul, se adauga treptat uleiul, apa si esenta de rom. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt si se incorporeaza usor in compozitia de oua. Blatul se coace...
publicat la 04.08.2016
publicat la 22.06.2016
publicat la 19.06.2016
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
Voturi:27
Voturi:17
Voturi:23
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 4 pahare de whisky
Pensula de patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:35
pe 12.11 la 10:06
pe 11.11 la 11:02
pe 10.11 la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
3 voturi
Caty
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort trio de ciocolata cu cirese,ness si alune
Blatul: Ouala se bat spuma cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul, se adauga treptat uleiul, apa si esenta de rom. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt si se incorporeaza usor in compozitia de oua. Blatul se coace...