Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.02.2014
Se curata anghinarele,eliminand frunzele exterioare(pana se ajunge la cele moi),se lasa si 2 cm. din tulpina,apoi se taie varful.De asemenea se curata partea interioara a florii de anghinare,eliminand puful si frunzele care au spini.Dupa acest...
mai multe
publicat la 16.02.2014
Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Lumanare parfumata
Set de 2 recipiente pentru cereale
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:28
ieri la 07:30
pe 15.09 la 08:23
de oanapl 8
pe 14.09 la 17:37
pe 12.09 la 16:13
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
MotanLaOale
lolutza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!