Ceapa curatata se taie marunt si o punem la calit in ulei si cateva linguri de apa.Nu se prajeste,se dau doar cateva clocote.Se adauga bulionul dizolvat in putina apa,apoi ficateii curatati de pielite.
Se acopera cu un capac si se fierb pana scade sosul.
Se servesc cu mamaliguta si...
Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru.
Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.
Lasam la...
Orezul se spala in mai multe ape si se fierbe in apa cu sare.
Zarzavatul se curata si se taie cubulete (sau se da pe razatoare,daca vreti sa-l ascundeti de mofturosi,asa cum am facut eu :)) ) Se pune putin la calit in ulei si se inabusa timp de 5 minute.
Se pune orezul peste legumele...
Cum se prepara Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui
Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor.
Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de...
Cum se prepara Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana:
Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou. Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea. Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu...
Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.
Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.
Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest...
Muschiuletul se taie in 3 fasii subtiri,pe lungime.Fiecare parte se impaneaza cu usturoi,se sareaza si se pipereaza,dupa care se impletesc in trei.
Capetele se prind cu scobitori,se presara cu cimbru din belsug.
Se pune muschiuletul intr-un vas,la marinat cu 2-3 linguri de ulei si vin...
Ouale se bat bine impreuna cu condimentele. Eu am pus sare, piper si boia de ardei iute.
Se adauga berea, apoi faina cate putin. Pulpele se dau prin acest amestec, apoi se prajesc intr-o tigaie, cat sa se aureasca un pic crusta.
Se scot pe un prosop absorbant, apoi se pun intr-o...
Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute .
Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Eu le-am robotit. :-))
Pieptul de pui...
Ficatei inabusiti
Ceapa curatata se taie marunt si o punem la calit in ulei si cateva linguri de apa.Nu se prajeste,se dau doar cateva clocote.Se adauga bulionul dizolvat in putina apa,apoi ficateii curatati de pielite. Se acopera cu un capac si se fierb pana scade sosul. Se servesc cu mamaliguta si...
Ardei umpluti
Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga. Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru. Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii. Lasam la...
Orez cu legume
Orezul se spala in mai multe ape si se fierbe in apa cu sare. Zarzavatul se curata si se taie cubulete (sau se da pe razatoare,daca vreti sa-l ascundeti de mofturosi,asa cum am facut eu :)) ) Se pune putin la calit in ulei si se inabusa timp de 5 minute. Se pune orezul peste legumele...
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui
Cum se prepara Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor. Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de...
Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana
Cum se prepara Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana: Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou. Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea. Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu...
Rulada de pui cu cascaval
Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza. Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare. Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest...
Muschiulet impletit
Muschiuletul se taie in 3 fasii subtiri,pe lungime.Fiecare parte se impaneaza cu usturoi,se sareaza si se pipereaza,dupa care se impletesc in trei. Capetele se prind cu scobitori,se presara cu cimbru din belsug. Se pune muschiuletul intr-un vas,la marinat cu 2-3 linguri de ulei si vin...
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână
Ouale se bat bine impreuna cu condimentele. Eu am pus sare, piper si boia de ardei iute. Se adauga berea, apoi faina cate putin. Pulpele se dau prin acest amestec, apoi se prajesc intr-o tigaie, cat sa se aureasca un pic crusta. Se scot pe un prosop absorbant, apoi se pun intr-o...
Piept de pui umplut cu ciuperci
Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute . Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Eu le-am robotit. :-)) Pieptul de pui...