publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Tort Padurea Neagra cu Green Sugar
Blatul Preaincalzim cuptorul. Separam ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul natural si batem in continuare. Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un galbenus, o lingura de apa, una de ulei, tot asa pana se termina. Adaugam faina...
Blat de tort cu cacao si indulcitor Green Sugar
Preaincalzim cuptorul. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul natural si batem in continuare. Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un galbenus, o lingura de apa, una de ulei, tot asa pana se termina. Adaugam faina cernuta,...
Lemon Curd
Intr-un bol de inox, punem cele trei oua, indulcitorul natural Green Sugar si sucul de lamaie si amestecam cu un tel sau cu o spatula. Punem bolul de inox deasupra unei craticioare in care fierbe apa (la bain-marie) si amestecam pana se ingroasa si capata consistenta smantanei. Va dura cam 10...